Vouwtenten of foldy caps zijn tenten die op te bouwen zijn in 1 minuut. Geen losse onderdelen, dus je bent nooit iets kwijt. Ideaal voor evenementen met korte op en afbouwtijd en passend in elk budget. Doorloophoogtes 205, 215 of 230 cm. Wanden zijn voorzien van klittenband en dus naar behoefte te bevestigen/verwijderen.

Simpro beschikt over 8 verschillende maten van dit soort partytent, die onderling te koppelen zijn. Hierdoor is het mogelijk elke gewenste tent te bouwen. Regengoten zorgen voor een waterdichte aansluiting.

Speciale vouwtent

Speciaal voor evenementen beschikken wij over een groot aantal van de maat 3 x 3 meter. Alle tenten zijn voorzien van een vlagvoorbereiding waardoor er vlaggen/banieren op het dak geplaatst kunnen worden. De tenten zijn voorzien van een Tüv keur en brandcertificaat DIN 4102 B1 M2. Extra gewichten maken het mogelijk de tent te verankeren op plaatsen waar geen haringen in de grond mogen/ kunnen.

Vouwtent vloeren

Voor speciale gelegenheden beschikken wij ook over baliebladen en kersthuisje/blokhut fronten. Vouwtenten kunnen ook geleverd worden met vlonder of cassettevloer. Uw eigen logo op het dak? Dit kan ook. vraag naar de mogelijkheden.